Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 07-31-2012, 07:51 AM   #1
Member
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 34
Default New FF X210 owner

Just brought home our 2008 FF X210. We are not new to camping as we started with a tent to a popup to a small motor home to a 27 ft prowler. Have gotten a lot of good info from this forum when researching the FF's. Look forward to contributing to the forum. So far only problem I've found is antenna not working. Not a big deal as I would much rather stare at a campfire then the tube but wife would like it to work.
__________________

__________________
RiverBend
2008 X210WBS
2004 Dodge Ram 1500 Hemi
Fredericksburg, Va.
RiverBend is offline   Reply With Quote
Old 07-31-2012, 08:23 AM   #2
Site Team
 
Join Date: Oct 2009
Location: Arizona
Posts: 895
Default

Hi and welcome! Congrats on the new FF!

What's the problem with your antenna? Does it not crank up properly? or is it a reception problem?
__________________

__________________
2011 Chevy Silverado Crew Cab 4X4
2009 210 WBS
Prodigy P3
LJAZ is offline   Reply With Quote
Old 07-31-2012, 03:52 PM   #3
Member
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 34
Default

No it cranks up fine I just don't get any channels when I scan. Dealer got a few channels during the walk through so I know it was working. Going to test with my ohm meter next.

Thanks
__________________
RiverBend
2008 X210WBS
2004 Dodge Ram 1500 Hemi
Fredericksburg, Va.
RiverBend is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT -6. The time now is 02:16 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.