Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 08-24-2010, 09:39 AM   #1
Junior Member
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 2
Default new owners

Hello and greetings from Bailey, Colorado. My wife and I just bought a new 2010 Shadow Cruiser S-185FBR and have just used it twice--both on an overnight on weekend. We are planning a two-week jaunt first week in Sept. to California and Oregon coast to break it in properly. Only complaint we have is the water heater is a manual light and boy! is it a pickle to light! Seems to take forever!! Any suggestions to make our water heating lighting go smoother? Or any other suggestions to make a long distance trip trouble-free? Thanks.
__________________

jkacctexec is offline   Reply With Quote
Old 10-11-2010, 02:34 PM   #2
Member
 
Join Date: Feb 2010
Location: Pa
Posts: 76
Default

welome to the forum, hope you enjoy your trailer!!
__________________

deerslayer is offline   Reply With Quote
Old 11-01-2010, 12:59 PM   #3
Senior Member
 
guybmoto's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Location: Aliso Viejo, CA
Posts: 253
Default

Hmm...I've got a Fun Finder 189 FBR and mine's an auto-light. Occasionally it'll take a few times to cycle through before it stays lit, but otherwise seems to work fine.

Have fun with the trailer!
guybmoto is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT -6. The time now is 02:15 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.