Free 7 Day Trial RV GPS App RV Trip Planner Campground Reviews RV Maintenance Free 7 Day Trial ×
 



Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 07-02-2010, 09:11 PM   #1
Junior Member
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 4
Default 2007 X210 TV issue

Bought a used Fun Finder....can't get the antenna to work. Could someone please tell me what the connections are like if you pull out the wall connections? The previous owner had a satelite dish hooked up and I think maybe he dropped the antenna wire down behind the wall. All I have is one white cable connected to the back of the wall plate. Thanks for your help
__________________

raecarr is offline   Reply With Quote
Old 07-03-2010, 08:31 AM   #2
Senior Member
 
fourfourto's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: fort salonga NY
Posts: 191
Default

There is a button when pushed a LED light goes on and the antenna will work when off cable will work.
__________________

__________________
2007 Fun Finder 189fbs Scrapped 4/16
2006 Hummer H3 1983 Honda CX650C
1968 Oldsmobile 442
2017 Keystone Summerland 1750RD
fourfourto is offline   Reply With Quote
Old 07-03-2010, 04:19 PM   #3
Junior Member
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 4
Default 2010 210X tv issue

Quote:
Originally Posted by fourfourto
There is a button when pushed a LED light goes on and the antenna will work when off cable will work.
Yes, I know, but the button does not light up - that's why I think he dropped a cable when he was connecting his sat dish. So I need to know what cable/s are connected to the wall plate (unscrewing the wall plate and pull it out from wall to look)
raecarr is offline   Reply With Quote
Old 07-03-2010, 05:17 PM   #4
Senior Member
 
fourfourto's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: fort salonga NY
Posts: 191
Default

when you take off the switch plate check for 12v power also,maybee they disconected the boost for the antenna ?
__________________
2007 Fun Finder 189fbs Scrapped 4/16
2006 Hummer H3 1983 Honda CX650C
1968 Oldsmobile 442
2017 Keystone Summerland 1750RD
fourfourto is offline   Reply With Quote
Old 07-04-2010, 07:33 AM   #5
Junior Member
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 4
Default

Quote:
Originally Posted by fourfourto
when you take off the switch plate check for 12v power also,maybee they disconected the boost for the antenna ?
The boost?? What does that look like? Anybody have a picture of the connections behind the wall plate? Like I said I only have one cable connected to the wall plate from behind....a visual or good description of how the connections are set up behind the plate would be extremely helpful. Thanks for your help so far....If you have a picture - send it to raecarr@hotmail.com
raecarr is offline   Reply With Quote
Old 07-04-2010, 08:52 AM   #6
Senior Member
 
fourfourto's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: fort salonga NY
Posts: 191
Default

I never took off that plate ?
I assume there is a power wire for the led light something has to make it light up ? there should be a wire going to it.
maybe call fun finder or a dealer and see if they can send you a diagram.
__________________

__________________
2007 Fun Finder 189fbs Scrapped 4/16
2006 Hummer H3 1983 Honda CX650C
1968 Oldsmobile 442
2017 Keystone Summerland 1750RD
fourfourto is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3
Disclaimer:

This website is not affiliated with or endorsed by Fun Finder RV, Cruiser RV, or any of its affiliates. This is an independent, unofficial site.


All times are GMT -6. The time now is 05:05 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.
×