Journey with Confidence RV GPS App RV Trip Planner RV LIFE Campground Reviews RV Maintenance Take a Speed Test Free 7 Day Trial ×
 



Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 09-03-2014, 10:24 PM   #1
Junior Member
 
Join Date: Sep 2014
Posts: 4
Default No water pressure

We just purchased a used 2008 Fun Finder model X139 and we are on our first camping trip and the water pressure in the sink and shower start out good and within seconds it slows and then no water at all in the shower. We have tried four different water restrictors as well as no restrictor at all. Can anyone help Please, we are not able to shower but did manage to get dishes washed. George
__________________

George Treadway is offline   Reply With Quote
Old 09-03-2014, 10:51 PM   #2
Member
 
Join Date: Apr 2014
Posts: 53
Default

Need a little more information,
1. hooked up to rv park water ?
2. using your water tank
__________________

__________________
Mike & Emily
2007 Fun Finder X 160
Sacramento, CA
chily3 is offline   Reply With Quote
Old 09-03-2014, 10:53 PM   #3
Member
 
Join Date: Apr 2014
Posts: 53
Default

Also not sure what you mean by water restrictor
__________________
Mike & Emily
2007 Fun Finder X 160
Sacramento, CA
chily3 is offline   Reply With Quote
Old 09-04-2014, 09:27 AM   #4
Junior Member
 
Join Date: Sep 2014
Posts: 4
Default No water pressure

we are hooked up to RV parks water supply. I was talking about a water regulator. Thank You
George Treadway is offline   Reply With Quote
Old 09-04-2014, 10:13 AM   #5
Member
 
Join Date: Apr 2014
Posts: 53
Default

The connection for the park water does have a back flow regulator in it. This might be plugged up, or even the water filter could be plugged up. As these trailers came with a filter.

You will have to pull up the various seats and look into where the water tank is and see if all the valves are turned on as well, plus the water filter could under there someplace, my water filter is under the bottom bunk bed but sure where yours would be.

mike
__________________
Mike & Emily
2007 Fun Finder X 160
Sacramento, CA
chily3 is offline   Reply With Quote
Old 09-04-2014, 10:15 AM   #6
Member
 
Join Date: Apr 2014
Posts: 53
Default

another quick question do you have water pressure when using the water tank and electric pump. Is so then my guess ! would be the water connection first or an in line valve just behind it is turned off.
__________________
Mike & Emily
2007 Fun Finder X 160
Sacramento, CA
chily3 is offline   Reply With Quote
Old 09-04-2014, 10:36 AM   #7
Junior Member
 
Join Date: Sep 2014
Posts: 4
Default No water pressure

Thank you I will try what you suggest and let you know if it works another wierd thing I did not mention we have great water pressure for about 30 seconds and thedn the water pressure fades to 0. We are traveling to our next RV park and will get back to you when we get set up and can try what you reccomend.
George Treadway is offline   Reply With Quote
Old 09-04-2014, 10:38 AM   #8
Junior Member
 
Join Date: Sep 2014
Posts: 4
Default

forgot to mention that the problem still happens even when we use the water pump
__________________

George Treadway is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

» Featured Campgrounds

Reviews provided by

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3
Disclaimer:

This website is not affiliated with or endorsed by Fun Finder RV, Cruiser RV, or any of its affiliates. This is an independent, unofficial site.


All times are GMT -6. The time now is 06:42 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
×