Free 7 Day Trial RV GPS App RV Trip Planner Campground Reviews RV Maintenance Free 7 Day Trial ×
 



Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 08-15-2009, 12:23 AM   #1
Junior Member
 
Join Date: Aug 2009
Location: lynnwood
Posts: 1
Default X160 2009/PROBLEMS

Owner for less than 30 days. 1st week experiencing D/C problems. Convertor? Dealership states same fuse blown, LEP panel does not show it. Husband not dumb , tested fused. Back to dealership and service do not appear to be the sharpest tools in the shed. Anyone out there for any 2009 models experiencing and can advise of there resolution??
__________________

sonya payne is offline   Reply With Quote
Old 08-20-2009, 06:48 PM   #2
Member
 
Join Date: Jul 2008
Location: Lake Winola,PA
Posts: 80
Default

ive had no problems with mine aside from a cabinet latch breaking, my dealers not the greatest either.
__________________

__________________
08 FunFinderX 160
07 Wrangler Rubicon
JeepGuy is offline   Reply With Quote
Old 08-21-2009, 07:07 PM   #3
Member
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 72
Default

Yea the service department at my deal is usless I took my trailer in there at least 4 times telling them that i had a water leak under my bed and that the water pump would run for 30 minutes or more at a time some times hours, well afte the 5th trip up there and nothing bin fixed i had to fix the leaky conection on my water storage tank, well now that my warrante has expired my water pump NEVER shuts off it will run for days unless i turn off the switch.
queball110 is offline   Reply With Quote
Old 08-22-2009, 07:48 AM   #4
Senior Member
 
Join Date: Apr 2009
Location: Calgary, Alberta
Posts: 104
Default

What exactly are your problems? We can't really help without more info.
__________________
20XX 3/4 something TBD
2010 K-Z Spree 318BHS LX
jb_bb is offline   Reply With Quote
Old 04-05-2010, 09:16 AM   #5
Member
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 38
Default BLOWN FUSE

Hello,
I just bought a fun finder x 160fb. We've had nothing but problems. Our new problem is a blown fuse, no lights. What could be causing this?
donkris is offline   Reply With Quote
Old 04-05-2010, 12:13 PM   #6
Member
 
Join Date: Oct 2009
Location: Casa Grande,Az
Posts: 30
Default problems

i have had my ff189 x for almost 4 yrs and my dealer went broke
The qc isnt high.I have learned to trouble shoot problems myself.I have been lucky that all the high cost stuff works.
I cured my water pump problem by finding the leak and tightening all the connections.
my heater problem was a bad thermostat.
coutinuing blown fuses indicate a dead short .You should be able to track it down with a VOM

RWDIII
__________________

RWD lll is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3
Disclaimer:

This website is not affiliated with or endorsed by Fun Finder RV, Cruiser RV, or any of its affiliates. This is an independent, unofficial site.


All times are GMT -6. The time now is 08:35 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.
×