Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 09-30-2013, 07:12 AM   #1
Junior Member
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 1
Default 12 Volt system not working

I lost all power when I triped the breaker on my Honda Generator while attempting to use microwave oven and hot plate at the same time. Once I reset the generator, I had 110 power. However when I turned the generator off, I had no battery power. I checked the shut off and the fuse on the battery. I am concerned I may have burned out the converter. Any thoughts or suggestions would be greatly appreciated.
__________________

StaffordEd is offline   Reply With Quote
Old 10-26-2013, 09:00 AM   #2
Member
 
Join Date: Nov 2010
Location: Monterrey, Mexico
Posts: 96
Default

Wow, it's been a month and you have received zero replies. I don't check this site often and I probably should. Did you find a solution to your problem?

You said you checked the inline fuse for the battery, any news on the converter? All fuses checked, maybe a burned out breaker?

I'm curious because I use my Honda frequently.
qtla9111 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3
Disclaimer:

This website is not affiliated with or endorsed by Fun Finder RV, Cruiser RV, or any of its affiliates. This is an independent, unofficial site.


All times are GMT -6. The time now is 03:45 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.